Bijuterii pe patru roți expuse în cadrul celei de-a V-a ediții a Retroparadei de Primăvară

Cele mai frumoase mașini de epocă se vor reuni în capitala Banatului. Timișorenii sunt așteptați sâmbătă la cea de-a cincea ediție a expoziției de vehicule istorice, Retroparada Primăverii.

La acțiune pot participa doar mașini mai vechi de 30 de ani. Bijuteriile pe patru roți vor fi expuse în Piața Victoriei, după care vor porni într-o paradă, pe străzile municipiului. Mașinile de epocă ajung în capitala Banatului cu ocazia unei noi ediții a Retroparadei de Primăvară. Astfel, ediţia 2016 a Retroparadei Primăverii se va desfăşura simultan în 24 de oraşe.

La Timișoara, mașinile vor fi expuse în Piața Victoriei, între orele 10:00 și 13.00. După expoziție, va urma o paradă a autovehiculelor pe străzile din oraș. Traseul va fi următorul: Piața Victoriei – Piața Maria – Bd. 16 Decembrie – Calea Șagului – Bd. Liviu Rebreanu – Castel Royal Mosnița Nouă.

În total, timișorenii vor putea admira 30 de mașini de epocă, printre care se numără un Cadillac american fabricat în 1974, singurul cabriolet de lux din istoria Americii.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here