Bonificație de 10% pentru firmele din Timișoara la plata impozitelor

Consilierul local Raul Ambruş vine cu o propunere în timp de pandemie care să ajute firmele, şi aşa greu încercate de aceste vremuri.

„Marți, 26 octombrie, voi propune în plenul Consiliului Local un amendament la Proiectul de Hotărâre privind taxele locale prin care să fie acordată o bonificație de 10% pentru companiile care își plătesc impozitele integral pe anul 2022, până la 31 martie. Ca liberal cred că este nevoie de măsuri concrete pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care pot folosi fondurile respective pentru dezvoltare și păstrarea locurilor de muncă într-o perioadă în care mediul de afaceri, mai ales sectorul IMM, trece prin provocări greu de imaginat.

Bonificația, pe care am propus-o și pentru anul 2021, după ce 12 ani nu a mai fost aplicată, și-a arătat utilitatea, 3 din 10 firme beneficiind de reducerea impozitului, și tocmai de aceea doresc păstrarea ei în continuare și pentru anul 2022. Sper ca și ceilalți colegi din Consiliul Local să fie în asentimentul meu și să voteze acestă facilitate acordată companiilor din Timișoara”, spune (încă) liberalul Raul Ambruş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here