Poza baschet

In aceasta luna a avut loc la Arad Olimpiada Nationala a Sportului Scolar, faza zonala, baschet feminin gimnaziu. Judetul Timis a fost reprezentat de echipa de baschet a Scolii Gimnaziale Nr. 24 Timisoara care a obtinut locul 1 la faza judeteana, castigandu-si dreptul de a participa la faza superioara desfasurata la Arad. Fetele au fost sustinute de pe banca de profesorii MODRA CRISTIAN si RACZ ATTILA ambii profesor la scoala 24.

La aceasta competitie s-au aliniat 5 echipe reprezentand judetele:  Timis, Arad, Alba, Hunedoara, Caras-Severin. Competitia a fost dominata de echipele reprezentand Aradul si Alba-Iulia, aceasta din urma fiind campioana en-titre.

Finala s-a jucat chiar intre cele doua favorite, gazdele avand castig desituatie, dar la limita. Cu toate acestea echipa din Timisoara a reusit sa aiba o prestatie frumoasa obtinand medalia de bronz –locul 3 in cadrul acestei competitii importante.

Prof. Modra Cristian: „Sunt foarte multumit de prestatia fetelor si doresc sa le felicit pentru daruirea, atitudinea si determinarea cu care au jucat fiecare meci. Vom munci mai mult si la editia urmatoare ne propunem sa ajungem in finala. Totodata vreau sa multumesc doamnei director Lobaza Daniela pentru sprijinul acordat in vederea participarii la aceasta competitie”.

Director LOBAZA DANIELA: “Ma bucura faptul ca in continuare elevii scolii gimnaziale 24 ne reprezinta cu succes la competitile importante organizate la nivel national”.

Articolul precedentConcurs Local de Proiecte de Tineret 2015
Articolul următorFără apă la robinete în Calea Aradului est și Ciarda Roșie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.