frontiera

A vrut să treacă frontiera de la Cenad cu acte false. Este vorba despre un cetăţean bulgar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

Totul s-a petrecut ieri dimineață, când tânărul în vârstă de 29 de ani, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră. “La controlul specific, lucrătorii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui permis autentic, acesta fiind fals. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză, nu deţine un permis de conducere valabil”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut documentul de la un conaţional, în schimbul sumei de 300 euro şi a recurs la această metodă deoarece nu putea promova examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fara permis, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

(Foto: arhivă)

Articolul precedentDestinaţie nouă de pe Aeroportul Internaţional Timişoara
Articolul următorStație de epurare a apelor uzate la Sânnicolau Mare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.