Bunii samariteni s-au dovedit a fi niște hoți ordinari

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au reținut doi bărbați, în vârstă de 20 și 34 de ani, bănuiți de furt . Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Hunedoara.

În fapt, în data de 5 iulie, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 86 de ani, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18:00, soția sa a venit la domiciliul comun, situat pe strada F.C. Ripensia din Timișoara, însoțită de două persoane necunoscute care au pretins că strâng donații pentru o sinagogă, în schimbul unor tacâmuri și veselă de bucătărie, iar la un moment dat, profitând de neatenția celor doi soți, persoanele în cauză ar fi sustras dintr-o cutie, aflată în bucătărie, suma de 7.300 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 8.08.2022, polițiștii Secției 2 Urbane au identificat în Timișoara, doi bărbați de 20 și 34 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here