Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă, la Timişoara! Când are loc?

AJOFM Timiş în colaborare cu Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara organizează miercuri, 23 mai 2018, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă.

Evenimentul va avea loc în Complexulul de Servicii Sociale “Sf. Francisc” din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, de pe strada Telegrafului nr. 8, între orele 10.00-14.00.

Acţiune are ca scop facilitarea recrutării de personal necalificat sau slab clarificat pentru locurile de muncă vacante ale angajatorilor din Timişoara.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş face cunoscut faptul că în baza legii privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă se subvenţionează locurile de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, şomeri peste 45 de ani sau şomeri care sunt părinţi unici întreţinători ai familiilor monoparentale, tineri expuşi riscului marginalizării sociale, persoane cu dizabilităţi, şomeri neindemnizaţi, tineri NEETs, care timp de un an vor primi pentru fiecare angajat o sumă a cărei valoare este fixă sau raportată la indicatorul social de referinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here