Buziasul va avea aquapark regional, cu bani europeni

Noi detalii despre proiectul privind realizarea unui mare aquapark în stațiunea turistică Buziaș, din județul Timiș.

Reprezentanții Primăriei Buziaș au anunțat, vineri seară, pe Facebook, că proiectul va fi finanțat cu bani europeni în cadrul exercițiului financiar 2021 – 2027. Însă, până anul viitor este nevoie să fie finalizate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic.

Buziașul va avea un aquapark regional, realizat din fonduri europene! Până în 2021 trebuie finalizate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, urmând ca în ciclul financiar 2021- 2027 să se realizeze execuția propriu-zisă“, a informat Primăria Buziaș.

Potrivit reprezentanților instituției, această veste a fost adusă de către primarul Sorin Munteanu care, în această săptămână, s-a aflat la București. Edilul-șef s-a întâlnit inclusiv cu premierul Ludovic Orban pentru a discuta despre proiectele mari ale orașului, dar și alte localităților aparținătoare.

Vă reamintim că despre acest proiect se vorbește de mai mult timp. Aquapark-ul ar urma să fie realizat pe un teren de peste patru hectare, iar investiția se ridică la aproximativ zece milioane de euro. Aquapark-ul va fi acoperit și va avea două bazine mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here