Controalele la cabinetele de medicină de familie, de specialitate, dar și stomatologice din județul Timiș au scos la iveală mai multe nereguli. Direcția de Sănătate Publică Timiș a luat la puricat pe parcursul lunii mai 2016 toate cabinetele medicale.

Astfel, potrivit conducerii Direcției de Sănătate Publică Timiș, au fost depistate probleme legate de protocoalele de sterilizare, dezinfecție, neîntretinerea curățeniei în aceste unități și neafișarea procedurilor de lucru. “Ultimul control a fost efectuat în luna mai, inițiat de Ministerul Sănătății. Au fost văzute un număr impresionant de cabinete. Au fost și probleme legate de protocoalele de sterilizare, dezinfecție, neîntreținerea curățeniei în aceste unități, de neafișarea procedurilor de lucru. Au fost aplicate amenzi contravenționale, au fost lăsate și recomandări”, a transmis Viorica Dumitru, director adjunct al DSP Timiș.

Viorica Dumitru- dir. adj, DPS Timis

Inspectorii DSP Timiș vor relua verificările în cabinetele medicale cu probleme,  pentru a vedea dacă măsurile stabilite au fost îndeplinite.

Articolul precedentPremiu după premiu pentru studenții UVT de la Drept. La ce concurs au participat
Articolul următorNoile sisteme de semaforizare puse în funcțiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.