Cadavrul unei femei dispărute, găsit îngropat în curtea casei! Fiul, principalul suspect

Caz șocant la Variaș. O femeie de 64 de ani a dispărut încă din luna martie, însă abia în urma cu două zile, o nepoată a sesizat Poliția.

Femeia locuia împreună cu cei doi fii ai ei, însă de luni bune de zile nimeni nu mai știa nimic de ea. În plus unul dintre fii spunea că aceasta a plecat la muncă în Austria și nu a mai luat legătura cu ea.

Polițiștii s-au dus la locuința femeii, unde au stat de vorbă și cu cel de-al doilea fiu, cu probleme psihice, care le-a declarat oamenilor legii că fratele său a omorât-o pe femeie.

Poliștiștii au început imediat căutările, iar în scurt timp au găsit trupul femeii îngropat în curtea casei.

”In seara de 05 octombrie 2020, politistii din Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la dispariția unei femei de 64 de ani din localitatea Variaș, judetul Timiș. A fost demarata de îndată efectuarea verificărilor în baza unui dosar penal întocmit pentru lipsire de libertate,iar in seara de 07 octombrie politistii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Poliției orașului Sânnicolau Mare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare au descins la locuința persoanei dispărute în vederea efectuării unei percheziții domiciliare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

La scurt timp, în urma cautarilor, polițiștii au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, îngropat în curtea casei.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here