Calificarea în finala Cupei României „ar fi o minune”

Calificarea în finala Cupei României la fotbal în dauna Astrei Giurgiu „ar fi o minune”, a declarat antrenorul echipei ACS Poli Timișoara, Ionuț Popa, care consideră că parcursul elevilor săi în această competiție „este o performanță”, scrie site-ul clubului bănățean.

În meciul de marți, de la Giurgiu, din turul semifinalelor Cupei României, ACS Poli Timișoara nu va conta pe Doman, Fucek, Poparadu și Șeroni, iar Bărbuț este incert din cauza unei întinderi musculare suferite în meciul cu Gaz Metan.

Chiar și în aceste condiții, Ionuț Popa țintește un rezultat favorabil în vederea returului de la Timișoara: „Vom încerca să folosim cea mai bună formulă pe care o avem. Mergem pe toate fronturile, tragem cât putem! Astra Giurgiu este campioana en titre, are în componență fotbaliști pe care și i-ar dori oricine. Ar fi o minune dacă ne-am califica, dar chiar și în aceste condiții tot ce am realizat în Cupă până acum este o performanță”.

Meciul AFC Astra Giurgiu — ACS Poli Timișoara va avea loc pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, de la ora 20,00.

Joi 27 aprilie, de la ora 20,30, este programat meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Voluntari, la Drobeta-Turnu Severin.

Returul semifinalelor va avea loc în perioada 16-18 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here