Călin Dobra: atragerea fondurilor europene, prioritatea numărul unu pentru Consiliul Județean!

Președintele Consiliului Județean Timiș are ca prioritate în 2017 atragerea fondurilor europene, dar și a celor guvernamentale!

Aleșii județeni au aprobat în urmă cu o lună bugetul, însă reprezentanții CJT vor ca prima dată să atragă fondurile externe, atât cele europene, cât și cele guvernamentale. Proiectele mai mici vor fi făcute din bugetul județului.

Prioritatea numărul unu a Consiliului Județean este în special atragerea de fonduri europene, de aceea ne concentrăm pe proiectele de infrastructură rutieră, de patrimoniu, unde încercăm să beneficiem de aceste posibilități și să atragem fonduri europene pentru a le realiza. Bineînțeles, prioritatea numărul doi, o reprezintă fondurile guvernamentale, ținând cont că avem un volum foarte mare de proiecte și sursa financiară nu este suficientă din bugetul local, iar în continuare venim în completare cu bugetul propiu. Toate sunt obiective imediate, obiective majore care durează până să fie puse în practică. Lucrăm la foarte multă documentație pe infrastructura rutieră, lucrăm pe ceea ce înseamnă domeniul sănătățănii, învățământul special”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Liderul CJT, spune că a avut discuții și cu instituțiile din subordine, să își pună proiectele în funcțiune, să demareze cât mai repede licitațiile și să le implementeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here