Calin Dobra : „Proiectul autostrada Timișoara – Pancevo va fi reluat”

Presedintele CJT Calin Dobra declara la finalul anului trecut ca va milita pe lângă autoritățile de la București pentru reluarea discuțiilor în vederea realizării unei autostrazi care sa lege Timisoara de orasul Pancevo.

Iată că astăzi avem un angajament ferm luat de către premierul României, Viorica Dăncilă, în fața președintelui sârb, Aleksandar Vucic, şi prim-miniștrilor bulgar, Boyko Borissov, grec, Alexis Tsipras, şi israelian, Benjamin Netanyahu, că proiectul este susținut la nivel politic de ambele părți, atât de România, cât și de Serbia.”, a declarat Calin Dobra.

Presedintele CJT sustine ca acest proiect ar fi putut fi mai avansat insa au fost bulte balbe si indecizii pe vremea lui Dacian Ciolos.

„Îmbucurător este faptul că și la nivel de experți tehnici a fost stabilit calendarul pentru implementarea etapei de reavizare a studiului de fezabilitate. Deci, putem spune că am reușit să repunem pe agenda Guvernului un mare proiect de infrastructură, care trebuia să fie într-un stadiu mai avansat dacă nu existau indeciziile și bâlbele Guvernului Cioloș, inclusiv în cadrul întâlnirii de la Timișoara din 2016.”, a concluzionat Calin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here