Reacție acidă a președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra la adresa primarului Timișoarei. Nicolae Robu a lansat miercuri, 13 februarie, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa Consiliului Județean Timiș. Edilul Timișoarei spunea că instituția dă dovadă de “incompetență crasă”, pe motiv că a rămas cu un excedent bugetar pe anul 2018 de peste 230 de milioane de lei. Răspunsul nu s-a lăsat mult așteptat…

“Primarul Robu vorbește despre incompetență la Consiliul Județean? Domnul Robu este chiar ultimul care ar trebui să-i acuze pe alții de așa ceva… și, cu atât mai puțin pe noi, cei de la CJ Timiș.

Am citit cu uimire că suntem acuzați de domnia sa că nu am reușit să cheltuim toți banii din bugetul de anul trecut. Ce nu știe domnul primar, sau ce se face că nu știe, este că nu am cheltuit toți banii din buget întrucât noi am reușit să decontăm lucrări pe programe europene. De exemplu, am asfaltat pe banii CJ Timiș trei drumuri județene, dar apoi am “facturat” Uniunii Europene 15 milioane lei. La ce rezultate în atragerea de fonduri UE are Primăria, suntem convinși că domnului Robu îi este străină această noțiune.

S-a găsit dl primar să vorbească despre ineficiență? Tocmai el ? Domnul Robu nu a reușit nici acum să semneze un contract de deszăpezire cu o firma de specialitate, situație care i-a lăsat în plata domnului pe timișoreni în una din cele mai grele ierni. Îl invit pe dl Robu la o ședință de lucru la CJ Timiș, să îi explic cum instituția noastră are în administrare 1300 de km de drumuri județene dar niciunul nu a fost blocat în această iarnă… și să îi explic cum Consiliul Județean are semnate și perfect funcționale șase, Ș-A-S-E, da, șase, contracte de deszăpezire.

Ce rezultate are dl Robu în atragerea de fonduri europene de își permite să vorbească despre ineficiență la Consiliu? În timp ce Primăria condusă de domnia sa ratează proiect după proiect, CJ Timiș are în acest moment, în derulare și în implementare, proiecte de 100 de milioane de euro.

Mă așteptam la moderație în declarații din partea celui care a lăsat orașul nemăturat de mai bine de patru luni. Senzația este că probabil ne va prinde Paștele cu orașul încă îmbâcsit și copleșit de murdărie. Mă așteptam la moderație din partea celui care a abandonat în troiene 300.000 de timișoreni din cauza, da, ați ghicit, incompetenței”, a scris pe Facebook președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Articolul precedentDeputatul Adrian Pau despre Robu si Dobra: “Cei doi par mai mult asemanatori decat diferiti”
Articolul următorS-a stabilit data alegerilor în PSD Timiș! Călin Dobra, unicul candidat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.