CALITATE! Timisoara Saracens impresioneaza din nou. Banatenii merg in finala Cupei Romaniei

saracens

55 de minute echilibrate, apoi balonul oval s-a aflat doar in in jumatatea adversa. Timisoara Saracens merge in continuare perfect, chiar si fara 9 jucatori aflati la Cupa Mondiala. Castigatoarea Cupei Regelui s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa o evolutie convingatoare cu incomoda CSM Bucuresti, 34-13.

Prima repriza a fost echilibrata, ambele echipe luptand pentru fiecare metru de teren. Sefanaia a dezghetat tabela dupa o frumoasa cursa de 30 de metri, eseu transformat de Conache pentru 7-0, dar oaspetii intrau rapid in meci, Ispir reusind sa transforme doua penalitati, 7-6. Mai mult, acelasi Ispir putea aduce CSM la conducere, dar acesta a ratat o noua penalitate pe finalul primei parti.

Mitanul secund este inceput perfect de banateni, eseu Ianus, care continua cu evolutii extraordinare in tricoul echipei timisorene, netransformat de Conache, care reuseste la scurt timp 3 puncte dintr-o penalitate. Sefanaia face „dubla” cu un nou eseu, transformat de aceasta data, iar scorul ia proportii 22-13. Oaspetii au o tresarire de orgoliu si reusesc un eseu dupa un mol de margine, tranformat, 22-13, dar apoi banatenii joaca perfect, chiar si cu toate rezervele in teren, mai reusesc doua eseuri superbe prin Moala si Zaharia, unul transformat de Conache, care stabileste si scorul final, 34-13.

O noua evolutie solida pentru banateni, care isi respecta statutul si multa calitate in joc, echipa facand si spectacol in multe momente ale partidei.

Timisoara Saracens: Conache, Tangimana, Sefanaia, Umaga, Moala, Rose, O’Donnell, Ianus, Rus (C), Morrison, Drenceanu, lazar, Maris, Gorcioaia, Militaru. Au mai jucat: Shennan, Manumua, Muresan, Zaharia, Sabau, Neacsu, Taupaki, Ciaparii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here