Camera de Comerț din Timiș lansează luna viitoare o nouă serie a cursului de contabil!

Camera de Comerţ din Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională pregătește o nouă serie a cursului de CONTABIL cu aplicații practice în Programul SAGA.

Perioada de desfășurare este 2 aprilie – 2 mai 2018, de luni până vineri, între orele  16.30 și 19.30.

Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Taxa de participare este de 1.000 lei, iar lector este Monica OCNEAN.

Cursul are caracter intensiv și pregătește participanții pentru evidența contabilă primară, cu aplicații în programul SAGA.

Este un curs practic și util, cu aplicabilitate imediată care tratează prima etapă a demersului contabil: întocmirea corectă a documentelor contabile.

Programa de contabilitate are doua module care se întrepătrund: contabilitate primară și contabilitate asistată pe calculator.

Cursul se adresează atât absolvenților de studii superioare, precum și celor cu  studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Structura cursului:

– Noțiuni introductive;

– Întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare;

– Inventarierea patrimoniului;

– Contul;

– Înregistrarea operațiunilor economico-financiare;

– Întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare;

– Monografie contabilă.

Partea practică care constă în întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verificare se face utilizând aplicațiile informatice.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piața muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobândi recunoaștere internațională.

Conform Codului Fiscal Art. 21, alin. 2, lit. H, costul cursurilor autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.

Certificatele se eliberează în max. 30 de zile de la absolvirea cursului.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere din costul cursurilor, conform Ghidului Serviciilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.