Campania Agenției Antidrog: STOP JOC. STOP DROG…LA VOLAN

Centrul Antidrog Timişoara şi Poliţia Rutieră Timiş, în parteneriat cu Clubul ROTARY CETATE Timişoara, Poliţia Locală Timişoara, Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara organizează marţi, 30 mai 2017, un eveniment  având ca obiectiv conştientizarea opiniei publice asupra pericolului social generat de consumul de droguri şi alcool în rândul participanţilor la trafic.

Acest eveniment se va desfăşura în Piaţa Operei de la ora 13.00, unde va fi amenajat un traseu care va fi parcurs de către participanţi la volanul unui autoturism cu dublă comandă şi sub supravegherea unui instructor auto profesionist. Participanţii vor parcurge traseul purtând o pereche de ochelari speciali care simulează consumul de droguri sau alcool.

”Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem sensibilizarea conducătorilor auto cu privire la consecinţele consumului de droguri la volan,  în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate pe drumurile publice. Acest eveniment va fi organizat cu susţinerea financiară a Clubului Rotary Cetate Timişoara, care promovează, alături de toate instituţiile amintite, campania ”Stop Joc. Stop Drog” – un proiect de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri”, spun organizatorii proiectului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here