Campania electorala a inceput oficial la Timisoara

PSD, PMP si ALDE au fost cele trei partide care au dat startul campaniei electorale la Timisoara. La ora 00:00 reprezentantii celor trei partide mai sus amintite au lipit afise electorale in cele mai vizibile locuri din Capitala Banatului.

Sorin Grindeanu presedintele PSD Timis mizeaza pe o campanie corecta in care social-democratii vor sa expuna o parte din principalele proiecte pe care le au pentru judetul Timis

duma-41

Ne așteptăm la o campanie în care să ne prezentăm proiectele, vrem ca împreună cu echipa PSD să ajungem în cât mai multe case, să vorbim cu cât mai mulți oameni, astfel încât toate argumentele noastre, toate proiectele pe care le avem pentru județul Timiș, să fie cunoscute. Am format o echipă în adevratul sens al cuvântului, cu oameni care vor aduce un plus în Parlamentul României. Sunt oameni tineri, oameni dinamici, care doresc să demonstreze că încrederea cetățenilor va fi justificată„, a declarat Sorin Grindeanu.

Partidul fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu mizeaza in aceasta campanie electorala pe oameni tineri.

duma-32

Pornim cu dreptul în campania electorală. Avem o echipă frumoasă, de oameni competenți, oameni tineri. Avem o medie de vârstă la Camera Deputaților de 36 de ani, iar la Senat toți cei ce sunt pe listă sunt oameni noi în politică. Am încercat să facem un mix de oameni noi în politică, dar care au în spate profesii onorabile, și oameni cu experiență, cei care au fost cei mai buni dintre cei ce au făcut politică. Sper să contăm, să avem un cuvânt de spus în administrația parlamentară , a declarat Roxana Iliescu.

alde-campanie

Marian Cucsa liderul Alde Timis mizeaza in aceasta competitie electorala pe oameni cu experienta dar si pe tineri.

Plec încrezător în această campanie alături de echipa ALDE, alături de oamenii cu experiență de pe lista ALDE și le recomand timișorenilor  și timișenilor să redea România românilor și să aibă încredere în tineri!„, a spus Marian Cucsa

foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here