Campanie de curățenie de toamnă pe drumurile județene. Timișenii, invitați să semnaleze sectoarele cu cele mai mari probleme

Consiliul Județean Timiș organizează în perioada 15 – 30 septembrie cea de-a doua ediție a Campaniei de curățenie de toamnă pe drumurile județene. Acțiunea va acoperi cele mai circulate drumuri județene ce leagă comunele, orașele și municipiile.

Se va interveni pe carosabil și pe o distanță de trei metri de la marginea acestuia, pe ambele sensuri. Vor fi colectate orice fel de deșeuri, inclusiv cele voluminoase. Acestea vor fi predate apoi operatorilor autorizați.

Timișenii sunt invitați să semnaleze, la adresa de email biroucomunicare@cjtimis.ro, locurile unde consideră necesar să se intervină. De asemenea, aceștia sunt așteptați să transmită Consiliului Județean modul în care pot și doresc să se implice în cadrul campaniei. Cei interesați pot scrie instituției cel târziu până în 11 septembrie.

„Rezultatele de anul trecut ne-au încurajat să organizăm o nouă ediție a campaniei. Ne dorim un județ cu adevărat curat, însă mai este mult de lucru până să ne declarăm mulțumiți. Vorbim despre aspecte ce țin de fiecare dintre noi, autorități și cetățeni. Noi, la Consiliul Județean, facem ce trebuie pentru a ne întreține patrimoniul, dar nu putem intra pe terenurile altor UAT-uri. Este nevoie de un efort comun, pentru ca inițiativele unora să nu fie anulate de lipsa de educație sau acțiune a altora”, transmite președintele CJ, Alin Nica.

Campania de curățenie de toamnă va fi derulată prin Service Cons Prest SRL, societate la care Consiliul Județean este unic asociat. În cadrul primei ediții a campaniei de curățenie de toamnă, în 2021, au fost colectate de pe drumurile județene 11 tone de deșeuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.