Campanie de prevenire a drogurilor în școlile din Timișoara

Campanie-antidrog

Creștere alarmantă în rândul tinerilor din vestul țării care consumă stupefiante. Reprezentanții Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara spun ca adolescentii experimentează o gamă largă de droguri: cannabis, substanțe cu proprietăți psihoactive, ketamină sau amfetamină.

Două sute cincizeci de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr.18 vor fi informaţi despre cât de periculoase sunt stupefiantele. Astfel, timp de cinci zile, după orele de curs, elevii vor participa la întâlnirea cu reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş. Actiunea este iniţiată de Clubul Lions Timişoara și se află sub egida Lions „We serve”. Proiectul este rezultatul colaborării între Asociaţia Club Lions Iris Timişoara, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş şi Şcoala Gimnazială Nr.18.

Obiectivul proiectului îl constituie desfăşurarea de activităţi legate de prevenirea consumului de droguri în mediul şcolar şi se adresează pentru 250 de elevi din învăţământul gimnazial.

(Sursa foto: www.lumeapresei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here