În weekend-ul recent încheiat a avut loc finala Campionatului European BMU Road Racing 2022, pe circuitul de la Serres, Grecia, iar ca urmare a rezultatelor de excepție obținute de piloții Patrick și Ionel Pascotă, cei doi sportivi au devenit vicecampioni.

Patrick Pascotă a revenit din Grecia cu un nou rezultat bun, după ce s-a clasat al doilea în clasamentul final al clasei 300 cmc SuperSport a Campionatului European BMU 2022. Titlul de vicecampion european a fost adjudecat ca urmare a faptului că a încheiat cursa de sâmbătă pe poziția a doua, în timp ce duminică a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului clasei sale.

În cadrul aceleiași competiții europene, tatăl lui Patrick, Ionel Pascotă, a reușit să-și adjudece titlul de vicecampion european BMU, după ce a încheiat cursa de sâmbătă pe locul trei, iar duminică a mai urcat un loc, până pe poziția secundă a podiumului, asta după ce Ionel a suferit în timpul acestui sezon intervenții chirurgicale la ambele brațe, recuperarea sa nefiind, încă, completă.

”A fost din nou un final de săptămână plin de adrenalină, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Desigur, se putea și mai bine de atât, dar noi suntem extrem de mulțumiți cu realizările din acest sezon ținând cont de toate «problemele» pe care l-am avut pe parcursul acestui an. Vreau să mulțumesc în mod deosebit Consiliului Județean Timiș fără de care nu cred că am fi putut obține atât de multe într-un nou sezon competițional, fie pe plan național, fie în Campionatul European BMU. De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor sponsorilor noștri, susținătorilor și, mai ales familiei, care ne înțelege și susține în tot ceea ce facem”, a declarat Ionel Pascotă la revenirea în România.

Aceasta a fost ultima cursă oficială a acestui sezon pentru cei doi piloți, sezon încheiat cu câte un titlu de campion național și unul de vicecampion european BMU în dreptul ambilor membri ai familiei Pascotă.

Patrick Pascotă a câștigat titlul de campion național la moticiclism viteză, clasa 300 cmc Supersport, cu două etape înainte de încheierea competiției interne, Ionel Pascotă reușind aceeași performanță la clasa 600 cmc SuperSport.

Articolul precedentSeria conferințelor „Conectați la viitor” continuă cu doi cercetători de seamă: Călin Alexa și Ioan Dăncuș
Articolul următorCase tradiţioale din Şarlota vor primi ajutor de stat pentru „imagine”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.