Campionii la canotaj, premiați de autoritățile județene din Timiș

0
115

Timişoara este gazda Campionatelor Naţionale de Fond pentru seniori şi junior. Canalul Bega este gazda primei competiții interne majore din sezonul pe apă în calendarul Federației Române de Canotaj, Campionatul Național de Fond pentru seniori, tineret și junior. Timișoara reunește 263 de sportivi în întrecerile pe categorii de vârstă.

Astăzi a avut loc festivitatea de premiere la Consiliul Județean Timiș. Sportivii au primit medalii și diplome pentru efortul depus la campionat.

Alături de sportivii şi tehnicienii cluburilor sportive se află Elisabeta Lipa, preşedintele F.R.Canotaj, Sandu Pop secretarul general al F.R. Canotaj, Traian Stancu, preşedintele Comitetului de Organizare, Zlatomir Balojin, membru în Comisia de Organizare.

Am avut bucuria și plăcerea ca după trei ani să fim în aceeași formulă. Adică împreună cu doamna președinte a Federației Române de canotaj, Elisabeta Lipă. Acum trei ani, în CJ, puneam bazele ideii unei piste de canotaj. Azi am venit cu proiectul care s-a finalizat, începând construcția pistei care are și finanțare. Valoarea investiției este 2 milioane euro fărî TVA, are peste 2000 metri lungime ți are o parte de apă care e dotată cu tot ce trebuie pentru ultimele competiții. Pe mal are o bază tehnică, este un necesar. Eu cred că primele concursuri vor fi la vara viitoare”, a spus Traian Stancu, preşedintele Comitetului de Organizare.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here