Când tupeul întrece orice limite: (B)armanca se vrea şefă la Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii

Se întâmplă la noi, acolo unde unii oameni nu ştiu ce înseamnă ruşinea şi marşează şi în continuare pe bătaie de joc, primitivism şi ifose…

Într-o lume normală s-ar fi ocupat de creșterea nepoților. Nu este însă și menirea pensionariei Brândușa Armanca care se zbate să ajungă director la Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii. Este vorba despre aceeași asociație a cărei directoare a fost reclamată și criticată peste tot de Armanca. Ziarista pensionară s-a făcut remarcată în ultimul timp printr-un mod caraghios de a ridica osanale primarului Dominic Fritz și administrației USR de la Timișoara… Chiar când lumea moare efectiv de frig din cauza incompetenței administrației… Totul pentru o funcție călduță la pensie.

Generații întregi de studenți au învățat de la ea ce este deontologia dar, pentru Brândușa, a rămas doar un cuvânt din dicționar.

În urmă cu 20 de ani, înaintea concursului pentru direcțiunea TVR Timișoara și-a denigrat în presă ceilalți 6 competitori (oameni de cultură și mass media), iar acum după 20 de ani (de parcă ar continua „Cei trei muschetari”), a procedat la fel cu conducerea Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii. A reclamat-o peste tot și a atacat-o mereu pe fosta directoare Simona Neumann până când, sătulă, această inițiatoare, câștigătoare și realizatoare a proiectului și-a dat demisia. Curios în această țară este faptul că ești promovat dacă ai gură mare și rea. Că are gură rea și caracter infect stau dovadă cele peste 20 de procese pe care le-a provocat (unii spun că numărul ar fi chiar dublu). Nimeni nu a scăpat de procesomania sa, nici Universitatea de Vest, nici rectorii de la Timișoara și Arad, nici TVR, nici colegi, nici măcar vecinii. Rezultatul? A fost data afară de la Televiziunea Română și de la Universitatea de Vest. Există pe undeva o situație a deplasărilor femeii cu nume de floare, de pe vremea când conducea destinele TVR Timișoara. Într-un an, nu mai contează în care, în cele 365 de zile a reușit performanța să plece în delegații 127 de zile, din care 64 în străinătate (Franța 21 zile, Austria 15, Grecia 10, Moldova 7, Germania 6, Ungaria 3, Iugoslavia 2). Asta înseamnă că se descurcă de minune, dacă este vorba despre promovarea propriei persoane.

Să revenim la 2022, acum, Simona Neumann și-a dat demisia după câțiva ani în care s-a luptat pentru promovarea titlului dobândit pentru Timișoara. Firesc este să se stabilească un nou director. Și Brândușa Armanca dă puternic din coate pentru o ultimă funcție importantă.

La câtă nesimţire există în lume, îşi permite… și la câtă nedreptate avem parte, e posibil ca această ființă să pice direct pe cai mari. Nimic nu e imposibil, când nu ai nicio legătură cu bunul simț, e și normal când nu există un simț al realității!!

Sursa foto: Facebook Brindusa Armanca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here