Dacă avem aceleași obligații ca națiunile vestului, atunci trebuie să deținem și aceleași drepturi. Standardul dublu nu mai este o ficțiune. Acum, problema este recunoscută oficial în familia UE.

Românii au dreptul la produse alimentare și medicamente cu etaloane identice de calitate pentru toți europenii din est sau din vest.

Ovidiu Sîrbu: Nu suntem cu nimic mai prejos față de alți europeni. Românii au dreptul la produse de cea mai bună calitate, de la detergenți până la electrocasnice. Ni se cuvin servicii la același nivel ca în statele membre. Este obligația noastră să le apărăm românilor aceste drepturi. ALDE se implică!

Balanța trebuie să fie aceeași pentru toți:

o ALDE se va lupta pentru ca cetățenii români să beneficieze de produse și servicii identice cu cele din întreaga UE
o ALDE va milita pentru măsuri împotriva practicilor comerciale neloiale de vânzare a unor produse de calitate inferioară în România
o ALDE va depune eforturi politice și administrative pentru ca autoritățile naționale să primească puteri sporite pentru eliminarea practicilor neloiale
o ALDE va susține crearea unui cadru juridic care să permită consumatorilor să solicite compensații de la producători

Românii își pot schimba viața accesând bani europeni. Candidatul ALDE spune că se va lupta la Bruxelles pentru ca banii să ajungă cât mai repede în comunitățile din România.

Ovidiu Sârbu:Românii au dreptul la bunăstare egală cu a celorlalți cetățeni europeni. Nu doar o dată la 5 ani îi considerăm pe români esențiali, ci în fiecare zi. Este esențial să ne unim eforturile pentru o Europă mai eficientă. Motto-ul Președinției române răspunde acestui imperativ: „Coeziunea, o valoare europeană comună”, pentru că reflectă exact voința de a nu lăsa pe nimeni deoparte.Ne propunem să reușim împreună să consolidăm unitatea și coeziunea, într-un moment cu teste și mize importante pentru Uniunea noastră, Uniunea noastră Europeană a tuturor.

ALDE își dorește un nivel de dezvoltare și bunăstare asemănător statelor europene. Măsuri:
o ALDE va susține interesele operatorilor economici români pentru a valorifica oportunitățile existente în UE.
o ALDE va promova noi proiecte pentru a coordona mai bine politicile naționale și europene în scopul creșterii economice.
o ALDE va promova noi proiecte pentru a coordona mai bine politicile naționale și europene în scopul dezvoltării calității vieții.
o ALDE va încuraja dezvoltarea unui mediu politic care să susțină stabilitatea și predictibilitatea sistemului fiscal.

Articolul precedentVictor Ponta (Pro România): Românii vor să fie europeni (P)
Articolul următorZiua Studenţilor se transformă în Zilele Studenţilor, la Timișoara! Ce surprize au pregătit organizatorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.