Candidatul ALDE la şefia CJT, Traian Stancu, a votat pentru regionalizare. Ilare Bordeașu, pentru „un oraş în care oamenii să se simtă egali, respectaţi şi corect reprezentaţi”

Candidatul ALDE pentru Primăria Timișoara, profesorul universitar Ilare Bordeașu a votat la ora 10.00, în Secția Nr. 160 din Timișoara (Școala Generală Nr.16).

Acest tur de scrutin este primul în care participă în calitate de om politic.“Cu doar câteva săptămâni în urmă am intrat în politică. Astăzi, aşa cum am spus pe toată durata campaniei electorale, se încheie misiunea politică, iar de mâine începe misiunea pentru care am intrat în alegerile locale ca şi candidat. Am votat astăzi pentru normalitate, pentru un oraş în care oamenii să se simtă egali, respectaţi şi corect reprezentaţi. Aceasta este misiunea care va începe de mâine. Le mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine şi celor care mă votează. Le mulţumesc celor din ALDE care m-au primit în rândul lor atât de repede şi au format o echpă puternică, oferindu-mi suportul lor în perioada de campanie. Indiferent de rezultatul alegerilor, îmi doresc ca acest spirit de echipă să ajungă şi în Primăria Timişoara, pentru ca timişorenii să fie mândri de oraşul lor”, a declarat Ilare Bordeaşu, imediat după ieşirea de la urne.

ILARE BORDEASU

Ilare Bordeașu are 57 de ani, este profesor universitar la Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara (UPT), în cadrul Catedrei de Mașini Hidraulice. Cariera sa profesională a început în anul 1985, la Electrotimiș Timișoara, iar din anul 1988 și-a început activitatea universitară. Din anul 2008 a deținut funcții de reprezentare și conducere în diverse consilii universitare, inclusiv în Senatul UPT. Mai devreme, în 2004, a început și activitatea sindicală devenind Președintele Sindicatului Liber din UPT, în 2008 devenind vicepreședinte al Federației Sindicale Naționale ALMA MATER, funcție pe care o deține și astăzi.

13341978_1022805994434184_792513250_n

La rândul său, candidatul ALDE la Consiliul Județean Timiș și-a exercitat dreptul de vot la ora 9.30, la Secția Nr. 171(Școala Gimnazială „Sfânta Maria”), însoțit de staff-ul partidului și alături de candidatul la Primăria Timișoara, profesorul Ilare Bordeașu. Înainte de a ieși din secție de votare, Traian Stancu a avertizat-o pe președinta de secție, pentru că alegătorul trebuie să lase buletinul la intrare, iar membrii comisiei s-ar putea încurca. “Circuitul nu mi se pare normal. Las buletinul acolo și mă duc în colțul acela… Când veți avea aglomerație, veți avea probleme că nu știți individul care se prezintă fără buletin la o doamnă să semneze”.

Traian Stancu

În plus, el le-a declarat jurnaliștilor că a votat pentru o administrație corectă și echilibrată.”Am votat pentru Timiș, pentru dezvoltarea județului nostru, pentru o administrație corectă și echilibrată. Sper că în următorii patru ani vom reuși să realizam unul dintre cele mai importante deziderate ale bănățenilor: regionalizarea”, a transmis candidatul pentru CJ Timiș, Traian Stancu, consilier județean ALDE.

IMG_6664

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here