Caravana „Go Romania!“ ajunge în Timiș. Zeci de bijuterii pe patru roți vor putea fi admirate la Consiliul Județean

Caravana automobilistică „Go Romania!“, formată din mașini retro românești și poloneze produse în anii 1950-1989, sosește în județul nostru, cu oprire la Consiliul Județean. Aici, participanții se vor întâlni cu șefii instituției și își vor expune automobilele pentru a fi admirate de către timișoreni.

Acțiunea se află la cea de-a treia ediție și este organizată de Ambasada României la Varșoviași Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română. Caravana se desfășoară în perioada 7-18 iunie și are ca scop consolidarea vizibilității si activității României pe piața poloneză de turism. Aceasta se deplasează pe traseul Cracovia – Satu Mare – Marghita – Oradea – Arad- Timișoara – Lugoj – Caransebeș- Drobeta-Turnu Severin -Craiova – Tismana – retur, constituindu-se drept un eveniment de diplomație publică de promovare a „Via Carpatia” , proiect rutier regional.

Caravana este o bună ocazie de promovare a județului nostru în rândul polonezilor. Nu de puține ori am vorbit despre potențialul turismului în Timiș, tocmai pentru că știu cât de important este să ne dezvoltăm și dincolo de ceea ce avem de oferit ca pol de afaceri. Orice efort de promovare este binevenit. Mai mult, proiectul ‹‹Via Carpatia›› este de maxim interes pentru noi. Punerea lui în practică ar fi un important motor de dezvoltare economică și socială”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Cele 20 de automobile, mărci precum Dacia, Fiat Polski, Warszawa, Sirena, Oltcit sau Aro,vor fi expuse mâine, 11 iunie, între orele 09.30 – 12.00, în parcarea Consiliului Județean Timiș, bd. Revoluției din 1989 nr.17.

Pagina de prezentare a inițiativei poate fi accesată la adresa:https://www.facebook.com/caravanagoromania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here