Caravana Medicală „AUR pentru SĂNĂTATE” ajunge în județul Timiş

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat la începutul lunii iulie unul dintre cele mai importante proiecte dedicate românilor: Caravana medicală „AUR pentru SĂNĂTATE!”. Această caravană reprezintă dovada vie că AUR nu se abate de la angajamentele asumate încă de la înființare, indiferent de piedicile puse de sistem.

În această săptămână, Caravana AUR va ajunge în județul Timiș, unde va staționa timp de 6 zile. Programul Caravanei în județul nostru este următorul:
1) Liebling – în data de 4 decembrie și 5 decembrie
2) Fârdea – în data de 6 decembrie și 7 decembrie
3) Topolovățu Mare – în data de 8 decembrie și 9 decembrie
Specialitățile principale pe care le vom acoperi în cadrul Caravanei AUR sunt: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Imagistică (ecografii), Analize rapide.

Pentru mai multe informații cu privire la caravanăm, noutăți, dar și informații privind desfășurarea acesteia puteți accesa site-ul https://caravanamedicala.ro/.

Proiectul Caravana medicală AUR este concretizarea unei promisiuni făcute de Alianța pentru Unirea Românilor în campania electorală, declară Iacob Adrian, coordonator AUR Liebling.

„Am promis românilor în campania pentru alegerile parlamentare din 2020 că nu vom folosi subvenția publică acordată de la bugetul de stat decât pentru construcția unui spital. Nu e normal ca milioane și zeci de milioane de euro de la bugetul de stat să meargă către partidele politice.
Nu ne-au lăsat! Au încercat să ne blocheze. Nu ne-au lăsat nici Florin Cîțu, nici Nicolae Ciucă să construim un spital. Am încercat să schimbăm legea prin trei inițiative legislative depuse, să eliminăm subvenția primită de partidele parlamentare, dar nu am reușit încă, având în vedere că majoritatea parlamentară nu își dorește acest lucru”
, spune Capotescu Lion, coordonator AUR Fârdea.

„Prin acest proiect, AUR își propune să vină în sprijinul populației din mediul rural vitregită de orice tip de asistență medicală, prin realizarea unei ample campanii ce va trata în mod special programul politic al AUR în domeniul sănătății, transmițând în toate județele țării viziunea de dezvoltare a domeniului sanitar, oferind în același timp sprijin cetățenilor afectați de lipsa accesului la îngrijire medicală”, declară Busa Nicoleta, vicepreședinte AUR Topolovățu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.