Care sunt cele mai importante avantaje ale unui hotel de anvelope?

Vrei  să îţi schimbi anvelopele maşinii şi te întrebi unde să îţi păstrezi cauciucurile sau anvelopele de vară sau de iarnă? Excelent. Noi suntem extrem de fericiţi să o facem pentru tine. Dacă vrei, îţi putem schimba şi anvelopele şi o să îţi depozităm rotile în hotelul nostru de anvelope. Dar serviciul nostru de anvelope începe mult mai devreme: anvelope de vară sau de iarnă: cel mai bun mod de a găsi anvelopele potrivite pentru maşina ta este să primeşti sfaturi de specialitate şi tocmai de aici începem. Întreabă doar echipa noastră de vânzări. În funcţie de tipul de vehicul, îţi oferim o selecţie individuală de anvelope sau roti complete, inclusiv jantele potrivite. Apelează la un hotel anvelope și vei putea să ții anvelopele în cele mai bune condiții.

Dar serviciile noastre nu se termină cu vânzarea de anvelope sau roţi şi schimbarea anvelopelor. Desigur, oferim şi depozitarea profesională a anvelopelor sau a roţilor complete în hotelul nostru de anvelope. O să curăţăm rotile înainte de a fi depozitate, deoarece şi acestea fac parte din îngrijirea profesională a anvelopelor şi a roţilor.

Avantajele pe care le obții atunci când apelezi la un hotel de anvelope

 •         nu trebuie să faci singur transportul obositor sau să planifici spaţiu în garaj sau subsol;
 •         când o să vi pentru schimbarea anvelopelor de primăvara sau toamna, anvelopele tale sunt deja gata să fie montate din nou. La îndemână, nu-i aşa?

Principala capcana de evitat este crăparea pereţilor laterali ai anvelopei. Acest lucru se întâmplă atunci când anvelopele nu sunt utilizate pentru o lungă perioadă de timp. Când anvelopele sunt în mişcare, substanţele anti-UV le menţin flexibile. Dar când sunt statice, aceste substanţe nu se distribuie uniform şi apar pete uscate.

Prin urmare, este necesar să se limiteze expunerea anvelopelor la razele UV în timpul depozitării. După ce le-ai curăţat cu un săpun uşor şi le-ai permis să se usuce la aer, marchează poziţia iniţială (față stânga, spate dreapta etc.) cu un marker. Apoi înfăşoară fiecare anvelopă într-o pungă neagră opacă. Poţi cumpăra capace de protecţie pentru anvelope la centrele auto sau în garaje sau poţi folosi pungi de gunoi negre. Încearcă să scoţi cât mai mult aer înainte de a le închide.

Pentru depozitarea anvelopelor:

 •         Găseşte cel mai apropiat hotel de pneuri
 •         Dacă nu există, găseşte un loc răcoros, curat şi uscat pentru a le păstra
 •         Curăță anvelopele cu un săpun uşor şi lasă-le să se usuce la aer
 •         Indică poziţia lor originală pe lateral
 •         Înfăşoară fiecare anvelopă într-o pungă neagră opacă
 •         Depozitează anvelopele pe jante orizontal
 •         Depozitează anvelopele fără jante pe verticală
 •         Roteşte anvelopele în mod regulat pentru a preveni uscarea acestora

Anvelopele trebuie păstrate într-o zonă ferită de lumina zilei (ozonul cu efect coroziv asupra cauciucului) şi la temperatura scăzută. Camera trebuie să fie bine ventilata (fără curenţi de aer).

Pentru întreţinerea anvelopelor de iarnă, depozitarea trebuie efectuată:

 •         Într-o cameră curată, ventilată, uscată, temperată şi  ferită de lumină directă a soarelui şi de vreme rea.
 •         Departe de orice substanţă chimică, solvent sau hidrocarbură care ar putea modifica natura gumei.
 •         Departe de orice corp care poate pătrunde în cauciuc (vârf metalic, lemn etc.).
 •         Departe de orice obiect care ar putea zdrobi anvelopele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here