Universitatea de Vest din Timișoara răspunde așteptărilor tinerilor studenți din UVT și din întregul centru universitar timișorean și le propune un eveniment dens de networking, în care vor avea oportunitatea întâlnirii cu reprezentanții marilor companii din economia regiunii de vest. În cadrul „Career Days UVT 2024”, care se va desfășura în zilele de 6 și 7 martie 2024 (în spațiile centrale din sediul principal, V.Pârvan nr 4), studenții vor interacționa cu reprezentanții acestor companii angajatoare, alegându-și cele mai potrivite opțiuni dintre oportunitățile de carieră oferite.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Comunitatea Universității de Vest din Timișoara pregătește ediția 2024 a evenimentului de networking „Career Days UVT”, care se va desfășura la începutul lunii martie. În cele două zile, studenții sunt așteptați să participe la întâlniri de networking pentru carieră, oferite prin oportunitățile deschise de parteneriatele pe care UVT le-a stabilit cu marile companii și instituții angajatoare din regiunea noastră. Evenimentul este dedicat viitorului tinerilor, care își vor identifica organizații, companii și joburi pe măsura așteptărilor lor profesionale.”

Evenimentul „Career Days UVT 2024” va fi organizat timp de două zile, 6 și 7 martie 2024, în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi din sediul principal UVT (V.Pârvan nr 4). Sunt invitate companii din diverse domenii de activitate, care oferă studenților și absolvenților UVT posibilitatea de a aplica pentru stagii de practică / internship sau oferte de locuri de muncă. Companiile pot obține informații suplimentare privind participarea la eveniment la adresa de e-mail evenimente@e-uvt.ro.

Programul va cuprinde susținerea ofertelor de carieră avansate de companiile angajatoare și depunerea de candidaturi și CV-uri din partea studenților și absolvenților.

Articolul precedentSONDAJ! PSD piede masiv voturi, AUR se apropie vertiginos
Articolul următorLucrări la rețele și spălări, joi şi vineri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.