Caruciorul 3-in-1 – Cea mai buna alegere sau doar un nou trend?

Orice parinte isi doreste doar lucruri bune pentru copilul sau, asa ca, nelipsitul carucior fiind unul din cele mai importante obiecte pentru primii ani din viata unui copil, trebuie ales cu mare grija. Pentru a alege un produs durabil si confortabil, trebuie luati in considerare mai multi factori, incepand cu materialele din care caruciorul este realizat si terminand cu accesoriile ce vin impreuna cu acest carut si sunt de mare folos, in special parintilor.

In ultimii ani, un nou tip de carucior a iesit in evidenta mult mai mult decat cele clasice. Este vorba despre carucioare 3 in 1, vezi aici. Dar, oare, acest carucior a inceput sa fie cumparat din cauza popularitatii sau datorita calitatii? Acestea sunt lucrurile care vor fi discutate in cele ce urmeaza, astfel incat in final sa puteti raspunde acestei intrebari – cea mai buna alegere sau doar un nou trend?

Aparitia caruciorului 3 in 1

Interesul pentru un carucior 3 in 1 cu siguranta a crescut in ultimii ani, perioada in care acesta si-a si facut simtita prezenta pe piata din tara noastra. Acesta a aparut pentru a simplifica viata parintilor si pentru a diminua numarul cumparaturilor necesare in momentul in care apare un copil pe lume.

Avantajele acestui tip de carucior sunt numeroase, insa cel mai important este faptul ca include trei produse necesare in unul singur. In prima perioada din viata copilului, atunci cand acesta are nevoie de un carucior, produsul trebuie schimbat la o anumita perioada de timp, din cauza cresterii rapide a celui mic, precum si din cauza necesitatii unui suport diferit odata cu cresterea.

 

Elementele componente ale acestor carucioare 3 in 1

Dupa cum a fost anterior mentionat, un carucior 3 in 1 a crescut in popularitate datorita numarului sau de componente. Acestea sunt: landoul, partea sport si scoica auto. Pe langa acestea, carucioarele au si un numar considerabil de accesorii. Landoul serveste primelor luni din viata copilului, el avand un spate intins. Acest lucru il face special perioadei in care copilul inca nu isi poate mentine pozitia de sezut. Partea sport devine folosita din momentul in care copilul nu are probleme in a-si mentine pozitia spatelui si poate fi folosita pana cand caruciorul nu mai e necesar in viata copilului. Nu in ultimul rand, scoica auto este folosita pe post de scaun auto, in special in primul an din viata copilului.

Accesoriile reprezinta si ele obiecte de mare interes. Cele mai importante accesorii sunt cele folositoare copilului. Printre ele se numara diferite huse si paturi care sa-l protejeze de vremea neprielnica. De asemenea, tot cu scop protector au fost introduse si plasele pentru insecte si cele pentru ploaie. Cand vine vorba de accesorii, nici parintii nu sunt lasati in urma. Acestia beneficiaza de o geanta pentru scutece inclusa, un cos de cumparaturi si, de asemenea, manusi ce se pot prinde pe cadrul carutului.

De unde pot fi achizitionate carucioarele 3 in 1?

Acest tip de produs poate fi gasit in orice magazin ce comercializeaza carucioare de copii: carucioaredecopii.ro. In aceste tipuri de magazine nu se gasesc doar carucioare, ci si o mare varietate de accesorii, jucarii si chiar mobilier care sa faca mult mai usoara viata alaturi de un copil.

Daca ar fi sa recomandam un magazin anume, va putem spune ca cei de la Carucioare de Copii au produse de o inalta calitate. Daca doriti sa studiati oferta acestora, puteti sa intrati pe carucioaredecopii.ro sau puteti merge direct in showroom, daca sunteti din Bucuresti.

 

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here