Casa nouă în prag de sărbători pentru o familie cu 7 copii din Satchinez!

La aproximativ 30 km de Timișoara, în localitatea Satchinez, o familie cu șapte copii trăiește la marginea sărăciei!

Familia a bătut la mai multe uși, dar singura care s-a deschis a fost ușa bisericii din Dumbrăvița, unde au găsit sprijin la părintele Vasile Baboș.

Acesta de mai mulți ani oferă sprijin material, dar și duhovnicesc familiei Iancu din Satchinez. Preotul a contribuit la coșul zilnic de alimente pentru această familie numeroasă, aflată în dificultate. Tatăl copiilor a muncit în construcții, dar s-a îmbolnăvit grav, nemaiputând să aducă hrana cea de toate zilele pentru întreaga familie.

Cunoscând problema majoră a acestei familii, preotul din Dumbrăvița a apelat la ajutorul Părintelui Mitropolit Ioan, care, mișcat de credința acestora, a făcut tot posibilul ca și această familie să beneficieze de o casă nouă.

Astfel, Chiriarhul Banatului alături de alți oameni de bine, au pus mână de la mână pentru o ridica acestă casă pentru familia aflată în dificultate, și care încearcă din răsputeri să ofere și o educație copiilor lor.

În ajunul Marelui Praznic al Nașterii Domnului, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan a înmânat cheile casei și a dăruit o icoană a Maicii Domnului acestei familii, care a avut multă credință în Dumnezeu. Dovada că rugăciunea le-a fost împlinită este aceea că nu s-au oprit din strigătul către Tatăl Ceresc, până ce nu au primit ceea ce inima lor cerea în ascuns.

În plus, Părintele Mitropolit Ioan le-a pus la dispoziție o cantitate importantă de lemne pentru foc, alimente, haine, așternuturi, tacâmuri, veselă, dar și un frigider nou.

Noua casă este una de tip modular, cu 3 camere, bucătărie, grup sanitar și a fost racordată la toate utilitățile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here