Căutat în toată Europa, prins de polițiști în Timiș!

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale și cei din Timiș au depistat un cetățean german, care era urmărit internațional de autoritățile germane pentru înșelăciuni cu un prejudiciu de aproape 1.500.000 de euro.

La data de 14 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Direcției de Investigații Criminale și cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au depistat, în orașul Sânicolau Mare, județul Timiș, un cetățean german, de 42 de ani, care era urmărit internațional”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Pe numele celui bărbatului, autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unor infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul cauzat fiind de peste 1.450.000 de euro.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză urmează a fi prezentat Curții de Apel Timișoara, pentru demararea procedurilor în vederea extrădării către autoritățile din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here