Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 26 martie – 26 aprilie 2024 un curs de Competențe Digitale – Marketing Digital, destinat îmbunătățirii cunoștințelor în utilizarea mediului online pentru promovare și comunicare.

Participanții la curs vor avea ocazia de a dobândi, într-o manieră concentrată și eficientă, o serie de competențe digitale din sfera promovării online, atât de necesare în dezvoltarea unei afaceri.
Cursul a fost conceput special pentru a veni în sprijinul celor care doresc să învețe noțiuni generale despre marketing online – antreprenori, freelanceri sau lucrători în domeniul marketingului, comunicării și relațiilor publice, sau persoanelor care doresc să dezvolte o strategie pentru creșterea vânzărillor sau notorietății brandului.

Cursul are o durată de 50 ore de teorie și practică și se desfășoară în sistem hibrid la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. Lectorul cursului este asist.univ.dr. Bianca DRĂMNESCU, specialist în științele comunicării.

Informații privind structura și înscrierea sunt disponibile pe site-ul CCIAT accesând link-ul:
https://www.cciat.ro/cciat_CURS_Competen%C8%9Be_Digitale_%E2%80%93_Marketing_Digital_26_MARTIE_%E2%80%93_26_APRILIE_2024

Articolul precedentEveniment de lansare a unui hub local de servicii de business travel
Articolul următorÎncă un „transfer” la PSD! Marinel Crăciunescu va juca în „roşu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.