CCIA Timiș prezintă un sistem inovativ în construcții cu performanțe superioare de rezistență termică, acustică și seismică

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Timiș, în parteneriat cu Season House, organizează în data de 14 decembrie 2022, orele 11.00-13.30, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22 (etaj I), la prezentarea sistemului constructiv NIDYON: Tehnologia „NIDYON” în construcții

Sistemul NIDYON reprezintă astăzi unul dintre răspunsurile tehnologice cele mai avansate și avantajoase în ceea ce privește timpul și costurile generale, la programele de realizare intensivă a spațiilor de locuit la nivel mondial, așa cum a demonstrat succesul obținut de răspândirea lui pe toate continentele.

Ideea de bază vine de la posibilitatea de a îmbina, în condiții avantajoase, exigențele de structură și izolație termică a structurilor de beton și a celor de cărămidă.

Obiectivul a fost atins prin realizarea unui panou prefabricat (modular) ușor, constituit dintr-o placă de polistiren expandat de densitate corespunzătoare și două plase de sârmă din oțel zincat, finalizat prin aplicarea de straturi de beton în baza unor proceduri simple.
Sistemul NIDYON permite realizarea elementelor constructive verticale (pereți portanți) cât și a celor orizontale (planșee) sau înclinate (acoperișuri).

Participanții vor primi răspuns la întrebări esențiale, precum:
▪ Care sunt avantajele de construcție și economice ale sistemului NIDYON față de cele tradiționale?
▪ Cum se montează elementele NIDYON?
▪ Din ce materie primă sunt realizate?
▪ Care sunt caracteristicile tehnice ale panourilor NIDYON?
▪ Cum se proiectează și montează?

Seminarul se va încheia cu o sesiune de networking și un stand up buffet.

Participarea este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.