CCIAT anunță startul înscrierilor la competiția internațională de idei inovative ClimateLaunchpad 2021

În calitate de partener oficial în România al Programului EIT Climate-KIC, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită potențialii candidați să aplice cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției globale ClimateLaunchpad, cea mai mare competiție de idei inovatoare “prietenoase cu mediul”.

Misiunea competiției este aceea de a dezvolta potențialul de tehnologii și soluții inovatoare și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

ClimateLaunchpad este un program european de pre-accelerare pentru idei inovatoare “prietenoase cu mediul”, cu o componentă de antreprenoriat, conceput pentru a susține inovațiile care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali, în cadrul căruia vor avea posibilitatea de a-și valida ideea, vor urma cursuri de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.), networking. Vor fi organizate, în mediul virtual, competiții naționale, finale regionale și Marea Finală Globală, unde ideile vor fi evaluate de către un juriu internațional format din experți în domeniu, oferind echipelor vizibilitate în fața viitorilor clienți și potențialilor investitori.

Aplicația este deschisă, iar termenul limită de înregistrare este 30 aprilie 2021.
Detalii despre posibilitatea de acces la program și înscrieri: www.climatelaunchpad.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here