CCIAT invită firmele să viziteze Salonul Internațional de Mobilă de la Milano

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Consulatul Onorific al Italiei la Timișoara oferă posibilitatea firmelor timișene  de a vizita renumitul Salone Internazionale del Mobile Milano, cel mai mare și mai important eveniment de acest gen din lume. Evenimentul are loc în perioada 4 – 7 aprilie 2017 și va reuni peste 2000 de expozanți din întreaga lume.

Totodată, va atrage numeroși cumpărători, antreprenori, arhitecți și designeri de renume internațional și va oferi vizitatorilor o ocazie unică de a vedea cele mai inovative și creative moduri de mobilare a locuinței și de a intâlni cei mai mari producători din industria mobilei. Milano va deveni, timp de o săptămână, capitala internaţională a design-ului.

De-a lungul ultimilor ani, expoziția a demonstrat o creștere constantă, atât a numărului de expozanți, cât și a numărului de vizitatori. În 2016, aceasta a strâns laolaltă mai mult de 1.300 de expozanţi din 160 de ţări care s-au desfășurat pe o suprafață de peste 150.000 mp și a atras peste 370.000 de vizitatori. „Cu o rată de 67% participanţi străini, cei mai mulţi dintre ei cu o putere mare de cumpărare potrivit comentariilor expozanţilor, această ediţie a confirmat încă o dată vocaţia internaţională puternică şi importanța exporturilor ca un segment esenţial al sectorului de astăzi”, a declarat Roberto Snaidero, preşedintele Salone del Mobile Milano.

Sunt cifre care confirmă importanța şi atracţia unui eveniment ce reunește cele mai bune piese de mobilier italian şi nu numai, într-un mediu prietenos, cu o perspectivă asupra universului mobilei şi accesoriilor de mobilier.

Costul participării la misiunea econimică este de 595 euro+TVA /persoană şi include: transport cu avionul dus-întors pe ruta Timişoara-Bergamo, 3 nopţi cazare (mic dejun inclus), vizitarea expoziției, asistență CCIAT.

Termen de înscriere: 5 martie 2017. Informații suplimentare la tel. 0372185 285, e-mail: office@cciat.ro. Persoană de contact: Stana STOIANOV- referent specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here