CCIAT lansează un nou proiect! Despre ce este vorba?

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în calitate de coordonator de proiect și S.C. GAPA S.R.L., partener de proiect, organizează, în data de 7 martie 2018 conferința de lansare a Proiectului: SIA Vest – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale.

Scopul proiectului este stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane în vederea dezvoltării resursei umane, activități de mentorat pentru 44 de persoane, crearea și sprijinirea în vederea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de muncă.

Valoarea totală a proiectului este de 10.431.853.99 lei. Valoarea cofinanțării Uniunii Europene este de 10.350.863.88 lei.

Proiectul se adresează persoanelor care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și au domiciliul în Regiunea Vest.

Beneficii pentru participanți

– Informații pentru înscrierea în grupul țintă al proiectului;
– Posibilitatea participării la cursul de competențe antreprenoriale acreditat A.N.C.;
– Posibilitatea participării la un concurs de planuri de afaceri, în urma căruia 44 afaceri vor fi finanțate cu 135.377,67 lei sau 177.340,00 lei.

Participarea este gratuită, toate costurile fiind suportate prin proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here