Cei mai mari producători chinezi, prezenţi la Expo Varşovia 2017! Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Varşovia organizează în perioada 5 – 8 iunie 2017 o misiune economică în Polonia, prilejuită de cel mai mare eveniment expoziţional şi de afaceri “Made in China” din Europa găzduit de Expo Nadarzyn – Varșovia.

China HomeLife Show – lider mondial al expoziţiilor de produse fabricate în China se organizează în fiecare an în 11 ţări ale lumii: Africa de Sud, Brazilia, Egipt, Emiratele Arabe Unite, India, Iordania, Iran, Kazahstan, Mexic, Polonia şi Turcia.

Evenimentul atrage anual peste 6.000 de producători din China şi peste 80.000 de cumpărători din pieţele emergente.

Domeniile prezente la expoziţie acoperă o gamă variată de produse: textile şi articole de îmbrăcăminte; materiale de construcţii şi amenajări interioare şi exterioare; auto şi piese de schimb; echipamente şi maşini pentru industria chimică, ambalaje pentru industria alimentară; articole electrocasnice şi de uz casnic; echipamente IT; echipamente electrice şi corpuri de iluminat; mobilier; artizanat şi suveniruri.

Timp de trei zile, China Homelife Show devine locul unde importatori, comercianţi cu ridicata şi consumatori se pot întâlni cu companii de top din China care doresc să facă afaceri în Europa Centrală și de Est.

Conform graficului propus de CCI Varșovia,  fiecare firmă  românească va participa la min. 10 întâlniri „Business 2 Business” cu expozanţi chinezi.

Costul misiunii economice este de 255 euro + TVA / persoană pentru firmele membre CCIAT și de 330 euro +TVA/pers. pentru nemembri.

Costul include:

Transport cu autocar pe ruta Timișoara – Belgrad și cu avion pe ruta Belgrad – Varșovia și retur;

3 nopți cazare în cameră dublă;

2 mese de prânz pe durata evenimentului (se vor primi vouchere);

Transferuri interne;

Vizitarea expoziţiei și acces la zona de întâlniri de afaceri;

Servicii de traducere în timpul întâlnirilor de afaceri;

Asistenţă CCIAT pe durata deplasării.

Dată limită de înscriere: 1 mai 2017

Articolul precedentRupt de beat, la volan! Șoferul s-a ales cu dosar penal
Articolul următorTRADITII si OBICEIURI in Vinerea Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.