În perioada 21 – 25 februarie, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare, eveniment tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made.

Totodată, Salonul Industriei Ușoare oferă ocazia de a alege cele mai frumoase cadouri pentru Dragobete și pentru apropiata sărbătoare a Mărţişorului!

Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de Produse Tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este gratuită.

Articolul precedentTrei cămătari mai puţin! Acţiune în forţă în Lugoj
Articolul următorUVT încurajează performanța și le oferă elevilor din întreaga țară 28 de concursuri, în 17 domenii de studii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.