CCIAT organizează un nou curs de formare profesională! De data aceasta de gestionar

Spread the love

Camera de Comerț din Timiș organizează un nou curs, avizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, de GESTIONAR depozit (COD COR 432101).

Acest curs răspunde la numeroase întrebări, acoperind tematica necesară  referitoare la  instruirea în domeniul organizării gestiunii stocurilor, precum și a circuitului de documente aferent pentru: recepția mărfurilor, manipularea și depozitarea stocurilor, eliberarea stocurilor către clienți, cu echipamente și aplicații specifice sectorului logistic. Având un puternic caracter practic și aplicativ, cursul se adresează atât celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor, cât și celor care vor să-și aprofundeze cunoștințele pe care le au deja în domeniu, cu noțiuni teoretice și solutii practice la probleme ridicate în activitatea zilnică.

Cursul formează specialiști în gestiunea și evidența mărfurilor și bunurilor, iar absolvenții cursului vor avea ocazia să-și însușească reglementările legale și noțiunile de bază privind activitatea de gestionar”, spun organizatorii.

Certificatele obținute la absolvirea cursului au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele se eliberează în maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Perioada în care se organizează cursul este 6 – 15 noiembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Lectorul cursului este Monica OCNEAN.

Prețul este de 1000 de lei, și poate fi achitat în două rate. Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.  Se acordă 20% reducere pentru persoanele care au urmat un curs la CCIAT în ultimele 6 luni ale anului; Se acordă 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj).

Informații și înscrieri  zilnic, între orele 800 -1600, la sediul Direcției Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri, camera 110.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here