CCIAT participă la un târg de job-uri, în Serbia, în cadrul unui proiect transfrontalier!

Camera de Comerţ din Timiş, în calitate de partener al Proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră, pregătește participarea a 15 companii timișene la primul târg de job-uri din cadrul proiectului.

Acesta va avea loc în perioada 23 – 24 octombrie 2017, la sediul Camerei de Comerț si Industrie Kikinda (Serbia).

La eveniment vor fi prezente atât companii din județul Timiș care se confruntă cu lipsa forței de muncă și sunt interesate să  angajeze personal din Republica Serbia, cât și instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii.

Târgul de joburi se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie a.c., ziua anterioară fiind dedicată creării și dezvoltării Rețelei Labor-Net.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia și vizează îmbunătățirea potențialului zonei pentru a asigura o creștere favorabilă incluziunii, a facilita accesul pe piața forței de muncă și a spori oportunitățile de angajare, înscriindu-se pe linia preocupărilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș de a găsi soluții viabile pentru criza forței de muncă din județ.

Participarea companiilor și instituțiilor este gratuită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here