Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește noi misiuni economice pentru firmele din județ. Este vorba despre misiuni economice în Sicilia, Muchen, Barcelorna, New York, Las Vegas și Los Angeles, Bidapesta și Viena.

Pentru perioada 1 – 8 septembrie CCIA Timiș organizează o misiune economică de prospectare a pieței din regiunea Sicilia, Italia, misiune centrată pe multiple profile de activitate, unde firmele participante pot întâlni potențiali parteneri de afaceri.

În perioada 15 – 18 septembrie CCIA Timiș invită firmele timișene să facă parte din delegaţia de afaceri care va vizita Târgul de brutărie, patiserie şi cofetărie IBA München. IBA este cea mai mare expoziție de specialitate din acest domeniu, fiind organizată o dată la 3 ani, începând cu anul 1949. Renumele acestui eveniment atrage anual cele mai mari şi de succes companii din domeniul brutăriei, cofetăriei şi patiseriei. La ediția de anul acesta, organizatorii aşteaptă o participare cel puţin similară cu cea de la ediţia precedentă – peste 1.300 de expozanţi din 57 de ţări, 77.814 de vizitatori din 167 de ţări.  IBA reuneşte toate produsele utilizate în aceste domenii, de către cele mai mici până la cele mai mari companii. Totodată, se vor găsi oferte şi pentru deţinătorii de restaurante şi cafenele, comercianţii din industria alimentară şi oamenii de afaceri din domeniul HORECA.

Ediția 2018 pune accent pe următoarele sectoare de activitate: utilaje, echipamente și ustensile pentru panificație, patiserie și cofetărie; materii prime și ingrediente; produse semipreparate și finite; produse alimentare; cafea, aparate profesionale de cafea; utilaje de ambalare produse; decorațiuni pentru produse de cofetărie și patiserie; design interior pentru cofetării, cafe-bar-uri, patiserii și brutării; igienă și curățenie în domeniul industriei alimentare; servicii conexe.

Pentru perioada 28 septembrie – 1 octombrie CCIA Timiş organizează o misiune economică în Spania, de vizitare a Târgului internaţional de artă SWAB Art Fair Barcelona.SWAB Barcelona este un târg de artă internațional care reunește 70 de galerii de artă și artiști plastici din întreaga lume. Este un loc unde se pot descoperi cele mai inovatoare tehnici și stiluri artistice. În 2018, SWAB Barcelona celebrează cea de-a 11-a ediţie, la care sunt așteptați peste 20.000 de vizitatori

În perioada 9 – 12 octombrie, CCIA Timiș, cu sprijinul Consulatului General al României la München, organizează o misiune economică cu ocazia evenimentului: „Săptămâna Economiei Românești la München”.

Programul cuprinde: 9 octombrie –  Vizitarea Târgului de Imobiliare RealExpo München; 10 octombrie – Participare la întâlnirea cu conducerea Centrului de Formare al Camerei de Meserii din Regensburg, având ca obiectiv realizarea unui schimb de bune practici și identificarea de oportunități de colaborare în domeniul programelor de formare profesională, cu accent pe învățământul dual și școala de meserii; 11 octombrie – Forum Economic Româno-German la  München; 12 octombrie – Întâlniri B2B cu firme germane interesate de colaborări cu firmele din județul Timiș, vizite la firme germane din domeniile: industrie, turism, construcții, agricultură, textile, servicii, învățământ.

În perioada 1 noiembrie – 11 noiembrie CCIA Timiș organizează o misiune economică multisectorială la New York, Las Vegas și Los Angeles. Obiectivul este identificarea de noi posibilităţi de afaceri, stabilirea de contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri americani interesați de piața românescă. Programul cuprinde întâlniri de afaceri în funcţie de interesul exprimat al participanţilor.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie CCIA Timiș organizează tradiționala misiune economică la Budapesta și Viena. Firmele participante vor avea întâlniri de afaceri prestabilite, pe domenii de activitate.

Articolul precedentIlare Bordeasu: Am renunțat la ALDE pentru că a devenit satelitul PSD
Articolul următorA început sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.