Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii și Banca Transilvania, în parteneriat cu Camera de Comerț din Timiș, organizează în data de 20 august, seminarul de informare cu tema: “Soluții financiare de susținere a mediului antreprenorial“.

Vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admiși în Programul Start-Up Nation 2018 -2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

În plus, participanții vor afla informații privind soluţiile de finanţare şi de garantare pentru:

Investiții și dezvoltarea afacerilor;
Creșterea calității vieții – Programul “Investește în tine”, Programul „Prima mașină”, Programul „Prima Casă”;
Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Temele vor fi susținute de dl. Gheorghe LĂPĂDAT, Director General FNGCIMM, specialiști ai FNGCIMM și reprezentanți ai Băncii Transilvania.

Participarea este gratuită pe bază de invitație.

Evenimentul are loc marți de la ora 11.00, în Sala NERA 2 a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Înregistrarea participării și informații suplimentre la tel. 0723214772, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – Referent de specialitate CCIAT.

Articolul precedentKosovari, opriţi la frontieră, după ce au trecut ilegal granița din Serbia! Au primit interdicție de a intra în România
Articolul următorTociu si Palade cap de afis la Zilele Biledului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.