CCIAT și Asociația Banat IT organizează o dezbatere maraton în cadrul evenimentului CLIMATHON

Camera de Comerț Timiș, în calitate de partener al Programului CLIMATE KIC în România, împreună cu Asociația Banat IT organizează cea de-a doua ediție a evenimentului CLIMATHON, un maraton de 24 ore cu tema: „Assessing and dealing with climate footprint: from individual to city scale”.

Evenimentul va avea loc la Timișoara Startup Hub, în City Business Center și va începe în data de 27 octombrie 2017, ora 18:00.

CLIMATHON se desfășoară concomitent în peste 120 de orașe și durează 24 ore.

CLIMATE KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.

CLIMATE KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC), creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism al UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în  produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Informații despre orașele participante și provocările propuse sunt disponibile la adresa: https://climathon.climate-kic.org/timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here