CCIAT vine în sprijinul agenților economici cu un seminar pe teme de mediu

Programul anual al Camerei de Comerţ Timiş, de informare a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate, debutează cu seminarul dedicat mediului, având ca temă: Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, seminarul are loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Seminarul va fi susținut de Lavinia Alina CĂLUȘERU, Comisar Șef, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, și Teodora ȚOIA, comisar.

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită.

Taxă de participare pentru firme ne-membre: 100 lei + TVA/pers.

Termen de confirmare a participării: 06 februarie 2019.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here