Polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie, în vârstă 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința situată în municipiul Lugoj, a fost agresată de către soțul său, de aceeași vârstă, care se afla într-o vădită stare de ebrietate.

În urma apelului, la fața locului s-a deplasat echipajul de poliție aflat în serviciul de patrulare şi intervenție, care a constatat că cele sesizate telefonic se confirmă, persoana vătămată fiind într-o stare de panică, prezentând urme vizibile de lovire la nivelul feței.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Lugoj, față de care a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-i impusă păstrarea unei distanțe minime de 100 metri faţă de victimă, adresa la care aceasta va locui și locul său de muncă.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Violență în familie”, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Articolul precedentPrimarul care crede despre el că este atât de bun încât nu are nevoie de sprijinul partidului
Articolul următorInvestiții de milioane de euro: campusul verde și inteligent al Universității Politehnica Timișoara, în inima orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.