Ce făceau doi tineri la Pădurea Verde și cum au reacționat când au văzut polițiștii?

0
241

Doi tineri din Timișoara au ales un alt mod de relaxare la Pădurea Verde. Distracția lor a fost întreruptă în momentul în care polițiștii locali i-au luat la întrebări.

Totul s-a întâmplat în acest sfârșit de săptămână, când polițiștii locali au fost sesizați de faptul că într-un autoturism cu numere de înmatriculare de Satu Mare se află două persoane care au un comportament suspect, ascunzându-se când trece cineva pe lângă mașină.

La fața locului, polițiștii locali au depistat că în autoturismul descris se aflau două persoane care se prefăceau că dorm.

La coborârea din autoturism aceștia erau incoerenți, se clătinau, prezentând stări de amețeală. Cei în cauză au fost identificați în persoana lui R.R., de 24 de ani, și V.C., de 34 de ani, ambii din Timișoara. La controlul efectuat asupra acestora a fost găsit un pachet de țigări în care se aflau două plicuri cu resturi vegetale, din categoria celor interzise, despre care unul dintre tineri a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu. Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 5 pentru continuare cercetărilor”, spun polițiștii locali.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here