Ce măsuri de siguranță pentru cetățeni s-au luat în cadrul ședinței A.T.O.P

Președintele  Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat convocarea unei ședințe a Autorității Teritoriale de Ordine Publică. Totul în contextul în care în urma incidentului petrecut în noaptea de miercuri spre joi la Timișoara, când asupra unui bărbat au fost trase mai multe focuri de armă, acesta fiind rănit.

Ședința a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Traian Stancu.“A.T.O.P a convocat instituțiile statului care au atribuțiuni în aceste evenimente. Despre ancheta care se face de către Procuratură nu putem da detalii, pentru că nu e atribuțiunea ATOP. Atribuțiunea ATOP este să întărească siguranța cetățeanului, lucru pe care l-am făcut azi… Prezența patrulelor în zonele unde se mai pot întâmpla astfel de cazuri, prezența polițiștilor pentru a cresște gradul de siguranță”, a transmis președintele A.T.O.P, Traian Stancu.

La ședință au participat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, Politia Locala Timișoara. Rolul A.T.O.P. în acest caz e de a-i pune la masă pe reprezentanții acestor instituții și de a crea premisele siguranței pentru cetățenii din județul Timiș.

De cealaltă parte, șeful CJ Timiș, Călin Dobra susține că:În cadrul ședinței, reprezentantul IPJ Timiș a prezentat succint și în limitele conferite de legislația în vigoare informații privind speța în cauză și, de asemenea, am discutat despre măsurile de prevenție necesare, astfel încât astfel de incidente să nu mai aibă loc, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here