Ce VICTORIE mare pentru BC Timisoara!! LEII s-au impus la Ploiesti

pope

Play-off-ul sezonului de baschet masculin au inceput cu meciuri echilibrate, pe muchie de cutit, dar si cu surprize. Un astfel de joc s-a disputat si la Ploiesti, unde campioana a intalnit locul 8, BC Timisoara, proaspat castigatoarea Cupei.

Prima repriza a fost la indemana gazdelor, care au avut 13 puncte avantaj în două rânduri, 21-8, în primul sfert, și 32-19, în sfertul secund. Kelvin Lewis, care duminică va împlini 27 de ani, a ținut Timișoara în joc în primul sfert, iar Bogdan Popescu s-a dovedit liderul bănățenilor în a doua parte de zece minute.

Milos Pesic a fost în mână bună în sfertul al treilea, când trupa lui Petricevic și Mandic s-a apropiat la un punct. Ultimul sfert a început de la 62-59 pentru ploieșteni, dar echipa noastră a egalat la 64 și apoi a trecut în avantaj, 69-67 (min. 35), grație unei trițe a lui Zlatko Jovanovic. În ultimele cinci minute, avantajul a alternat deseori, iar coșul victoriei a fost înscris de căpitanul Atomic Zlatko, aruncare de la aproape nouă metri cu cinci secunde înaintea finalului. Liderul echipei a înscris toate punctele sale în ultimele 13 minute ale confruntării și astfel BCT are 1-0 la partide, în această serie „trei din cinci”.

CSU Ploiești – BC Timișoara 80-82 (22-15, 17-19, 23-25, 18-23)

BCT, cinci de start: Pilcevic 2 puncte, 3 pase decisive, Jovanovic 16 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări, Persic 9 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Popescu 16 puncte, 3 recuperări, Tica 6 puncte, 2 recuperări. Veniți de pe bancă: Lewis 19 puncte, 2 recuperări, Pesic 14 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări, Milencovici.

Următorul meci, cel cu numărul doi, va avea loc mâine, sâmbătă, de la ora 18,00, tot la Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here