Ce vine dupa… O premiera cu casa inchisa la Timisoara

teatruTeatrul Național din Timișoara își invită publicul vineri, 13 noiembrie, de la ora 19, la Studio „Uțu Strugari” la o nouă premieră: Ce vine după de Mihai Ignat, un concept de Roberta Popa Ionescu.

Un autor preocupat intens de resorturile delicate și, adesea, neașteptate, care definesc relația de cuplu, Mihai Ignat revine la Teatrul Național din Timișoara cu un text nou, Ce vine după. Actrița Roberta Popa Ionescu încearcă să descifreze aceste resorturi alături de Robert Copoț, partenerul ei de scenă,  și să afle ce vine după… iubire, căsnicie, dezamăgire, mânie, greșită înțelegere. Între râs și sudalmă, între duioșie și brutalitate, Ce vine după este (după cum își definește autorul însuși creația teatrală în întregul ei) „comedie, comedie satirică, parodie, comedie dramatică, dramă, dar şi cîţiva morţi – pentru ceaiul de la ora cinci şi pentru serile plictisitoare şi pentru scenele, cluburile şi toate undergroundurile cucerite şi viitoare”.

Premiera se joacă cu casa închisă, dar se mai pot obține bilete la reprezentațiile din 25 noiembrie, respectiv 5 decembrie, online la www.tntimisoara.com sau la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, orar marți – duminică, între orele 11-19).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here