Cea de-a doua probă orală a examenului de Bacalaureat s-a încheiat!

Absolvenții de liceu au intrat în febra examenului de Bacalaureat! Astăzi s-a încheiat și cea de-a doua probă a testării, iar elevii timișeni au demonstrat că stăpânesc bine și limba maternă.

La nivelul județului Timiș s-au înscris 132 de absolvenți de liceu, cei mai mulți la limba germană 74, apoi la limba maghiară 40 iar la limba sârbă 18.

La examenul la limba germană nu a fost niciun absent. Unul dintre candidați a primit calificatv mediu, 11 calificativ avansat și cei mai mulți, 62, au fost declarați experimentați.

La limba maghiară s-au înscris 40 de elevi, însă unul nu s-a prezintat. Restul însă, au obținut rezultate foarte bune, unul singur a primit calificativul avansat, iar restul de 38 au fost declarați experimentați.

La limba sârbă s-au înscris 18 candidați, unul a obținut în urma evaluării calificativul mediu, cinci au fost declarați avansați, iar 12 experimentați.

Tot astăzi a început proba de evaluare a competențelor digitale. La această probă s-au înscris 3243 de candidați. Proba continuă și săptămâna viitoare, luni și marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here